Patizon v těstíčku


Rychlé zeleninové jídlo. Můžete si dát s bramborem na oběd. Nebo jen tak na chuť. Ale třeba i pro návštěvu jako pohoštění.

Patizon jsem nakrájela, osolila. Obalila v těstíčku a usmažila na olej.

No a v jakém těstíčku jsem ho obalovala?

Já jsem použila vejce, vodu. Zahustila cizrnovou a arašídovou moukou, které jsem koupila v obchodě Beskydy Bez Obalu. Přiměřeně, tak akorát, ať to nestéká, ale ať se dají plátky patizonu obalit. Dochutila lahůdkovým droždím a kurkumou.

Můžete k tomu udělat dip z jogurtu a pažitky, osolit, opepřit. Já nahoru dávám trochu olivového oleje.

Může namáčet.

Dobrou chuť.

 


Gabka za Ženy ZeMě

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *